Föreningen främjer regional och lokal innovativ landsbygdsutveckling med målet att skapa en ekologiskt, socialt och ekonomiskt hållbar utveckling.

fiskenaering-kring-bottniska-viken-2-2

1:35:28
596 · torsdag, 20 april 2017

Den 6-8 februari 2017 arrangerade Kustaktionsgruppen och Aktion Österbotten r.f. ett seminarium där man funderade på hur vi kan stärka fiskerinäringen. Under seminariet samlades olika aktörer kring Bottniska viken för att fundera på hur man genom att samarbeta och dela med sig av kunskap dels kan stärka fiskerinäringen och dels främja blå tillväxt vid Bottniska viken. Vilka nya möjligheter finns det för att växa? Den andra delen av två är från onsdagens seminarium.

fiskenaering-kring-bottniska-viken-1

1:13:09
608 · tisdag, 11 april 2017

Den 6-8 februari 2017 arrangerade Kustaktionsgruppen och Aktion Österbotten r.f. ett seminarium där man funderade på hur vi kan stärka fiskerinäringen. Under seminariet samlades olika aktörer kring Bottniska viken för att fundera på hur man genom att samarbeta och dela med sig av kunskap dels kan stärka fiskerinäringen och dels främja blå tillväxt vid Bottniska viken. Vilka nya möjligheter finns det för att växa? Den första delen av två är från måndagens seminarium.